Opleiding Free Wings in 2014

In samenwerking met Dietsie Rothuis van praktijk "de Veer"in wageningen  is er een opleiding ontwikkeld waarin je opgeleid wordt tot Spiritueel Genezer. 

April 2014 start er weer een volgende mogelijkheid om in te stappen en Uw authentieke ik te ontwikkelen tot SPIRITUEEL GENEZER.
Dit doen we m.b.v. healingen, readingen, meerdere vormen van energetische technieken en U krijgt diverse handvaten aangereikt om voor de rest van U leven goed voor Uzelf te zorgen ook als U gevoelig bent. In groepsverband is er ruimte om te delen en werken we samen om inzichten  en antwoorden te krijgen in ieders persoonlijke ZIELSVERHAAL. U leert Uzelf en later ook anderen op ZIELSNIVEAU te genezen,door begeleiding van gidsen,engelen en meesters die ons helpen  in de kern van een vraag of in de oorzaak van een klacht te kunnen kijken. 

Vanaf 7 oktober 2013 is er op de maandagavond een oefenavond voor de leerlingen, maar iedereen is welkom of je nu gever bent een ontvanger of nieuwsgierig. Van19.30-21.00 uur te Wilslaan 10, WAGENINGEN.

De opleiding is intensief met veel diepgang. Ze wordt gegeven over 12 lessen van 6 uur. De diploma uitreiking is in november.

De kosten zijn 750,- euro, in termijnen betalen is mogelijk.

Op de gezellige locatie Duivendaal 7 te WAGENINGEN, onder professionele begeleiding van Jolanda en Dietsie