Reiki

Reiki wordt gezien als een universele helende energie. Voor mij is reiki een hart verbinding met een bron waar onvoorwaardelijke liefde stroomt.
Door in contact te zijn met deze liefdevolle bron ben ik een doorgever van deze warme en koesterende energie.

 

Reiki Cursus   

 

  • Reiki 1                    

Hiermee kunt u uw 1e aura laag helen en daarmee de fysieke laag. Reiki 1 ondersteunt u in stressvolle momenten in uw leven.

Reiki voelt als een warme deken die u omgeslagen wordt.

Door het activeren van het zelf helend vermogen kunt u uw  pijnen verzachten. U raakt vertrouwd om met energie te werken.

  • Reiki 2                    

Hiermee kunt u de 2e aura laag helen. De emotionele informatie ligt hierin opgeslagen. U kunt (oude) emoties hiermee loslaten. Met Reiki 2 kunt u andere mensen behandelen in de 1e & 2e  aura laag, ook op afstand.

  • Reiki 3 (Master)       

Met Reiki 3 kunt u healen in de 3e aura laag, het mentale lichaam. En bent u geoefend in de healingen van de 1e & 2 aura laag. 

In de 3e laag bevind zich u hogere zelf, u kunt verbinding maken tijdens het healen met de klacht en u bewust worden van het onderliggende doel. In feite worden “oude” patronen en emoties aangeraakt  evt. gezien en vind er een healing plaats. In deze cursus  zit een reading in begrepen, deze is niet verplicht maar kan u wel ondersteunen bij uw proces.

Elke Reiki inwijding heeft een eigen ontwikkelings proces. Meestal zit er een ruimere tijd tussen de inwijdingen om de informatie die hierbij komt kijken eigen te maken. Reiki kan een grote verandering in uw leven geven, het kan vele emoties los maken daarom kunt rekenen op mijn ondersteuning bij uw ontwikkeling proces.